Lordiz
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/mekke medine
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05516386867
  • https://www.instagram.com/mm_onlinealisveris

Instagram

 


 


 

Ürün ve Hizmetler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam48
Toplam Ziyaret230392

Anasayfa


     ORTA BOY KALEM KURANI KERİM

   
Ürün Kodu : KRN1030
Satıcı : MM ONLİNE ALIŞVERİŞ
Ürün Özellikleri
ÇOK FONKSİYONLU KURAN OKUYAN KALEM
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

KARGO ÜCRETSİZDİR !!!

Kuran okuyan kalem ile İhsan Atasoy, Ebu Bekir Şatıri, Abdussamed, Ghamdi ve Kabe İmamlarından Suud Shuraim gibi meşhur hafızlardan birisini seçip dinleme imkânına sahipsiniz.

Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır'ın tercüme etmiş olduğu, Yusuf Ziya Özkan'ın eşsiz seslendirdiği Kur'an-ı Kerim Mealini de dinleyebilirsiniz.

14 Farklı Hafız İhsan Atasoy, Abdülbasid Abdüssamed, Ebu Bekir Şatiri, Suud Şureym, Saad Gamidi, Raşid El Afasi, Halil Husari, Mustafa İsmail, Abdülbari Es-Subeyti, Abdülmuhsin El-Kasım, Salah El-Bedir, Abdullah El-Cühni, Ahmed El Acemi, İlhan Tok

Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça, Özbekçe, Arnavutça, İspanyolca, Boşnakça, Kürtçe olarak 10 farklı dilde meal seçenekleri mevcuttur.

Kuran Okuyan Kalem Setimizin İçindekiler Kabe desenli, orta boy Kuran-ı Kerim Ali Haydar elifbası Tecvid kaideleri Mescidi aksa ve Kabe broşürü Çocuklar için eğitici elifba Çocuklar için Peygamber Efendimizin hayatı Surelerin anlamları Esmaül hüsna Risalet günlüğü Sesli namaz öğretimi Hac ve umre duaları vardır.

KULLANIMI :

Emsallerinden İleride Bir Çalışma Kolay ve Hızlı Kullanım Mükemmel netlikte ses kalitesi Kuran okuyan kalem özel basım Kur`an-ı Kerim`de sure adı veya ayet üzerine sadece dokundurmak sureti ile çalışır.

Sure adı üzerine getirildiğinde ise tüm sureyi okur.Ayet üzerinde dokunulduğunda ise sadece o ayeti okur.Sayfa altlarında bulunan Sayfayı Oku (Arapça) ve Sayfayı Oku (Meal) tuşlarının üzerine dokunulduğunda, sayfanın tamamı Hayri Küçükdeniz'in veya Yusuf Ziya Özkan'ın meal seslendirmesi ile ya da seçmiş olduğunuz hafızın kıraatı ile okunur.

Sayfa üzerinde gezinme tuşları ile Hafızları seçmek ve seçilen ayetin mealini dinlemek çok kolaydır.

Kalem üzerinden hiç bir tuşa basmadan Kur'an-ı Kerim'i optik okuyucu ile kontrol edebilirsiniz.

Ekstra eklenebilir 8 Gb hafıza kapasitesi ile istediğiniz dosyaları, ilahileri v.s. yükleyerek mp3 player olarak kullanabilirsiniz.Ses kaydetme özelliği ile okuyuşunuzu test edebilirsiniz.

Özel kutu tasarımı ile Kalem Kur'ânınınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz.Kutu içerisinde bulunan kolay kullanım kılavuzu ve kartela sayesinde Kur'ân-ı Kerim yanınızda olmasa dahi günlük Duaları, Hac ve Umre duaları, Sure Okunuşları gibi özelliklere karteladan ulaşabilir, tek dokunuşla dinleyebilirsiniz.

Yüksek kaliteli optik okuyucuStereo hoparlörStereo kulaklıkSes kayıt özelliği Vakit namazlarını öğretme özelliği Şarj edilebilme özelliğiİnce,hafif ve şık tasarımDiyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu'ndan MühürlüOrta Boy Kabe Motifli Termo Deri Kur'ân-ı Kerim Özel taşıma çantası Ürünümüz 3 YIL GARANTİLİDİR.

  •  
  •  
 
 

NOT:
. Lütfen Aşağıdaki Sipariş formunu doldurunuz.
Sipariş Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
İletişim Tel
E-Posta
Adres
Sipariş Mesajı
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.